Op donderdag 13 januari 2022 zal Marcel Brevé, voorzitter van Stichting Schoon Goeree-Overflakkee, een presentatie verzorgen van circa 15 – 30 minuten voor de raadsleden van de Gemeente Goeree-Overflakkee in de Raadzaal van Bestuurscentrum Het Rondeel in Middelharnis. De vergadering is deze avond LIVE te volgen via deze weblink:

https://goeree-overflakkee.raadsinformatie.nl/bijeenkomst/921184/Dialoogavond%2013-01-2022

Eventueel is de uitzending op een later moment terug te zien.

Aandacht voor Helemaal Groen Partner

Marcel krijgt tijdens deze zogenaamde dialoogavond de gelegenheid om de raadsleden toe te spreken en te informeren over de activiteiten, doelstellingen en speerpunten van onze stichting. Ook zal hij aandacht vragen aan de raadsleden om onze Gemeente Goeree-Overflakkee te laten deelnemen als Helemaal Groen Partner.

Hiermee kunnen onze vrijwillige rapers die dagelijks de Helemaal Groen app gebruiken de extra vermelding bij de Gemeente Goeree-Overflakkee zien Er verschijn dan in een geel balkje de aanduiding  ‘helemaalgroen partner’. Of dat ook werkelijk gaat lukken is aan de raadsleden die zich hier sterk voor moeten maken. Het is ons bekend dat een aantal raadsleden ons zwerfafval initiatief in ieder geval een warm hart toedragen.